sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Parit karkkipussit

Veljen tyttöjen koulussa ja kerhossa
on myyjäiset. Lupasin viime vuonna, että
voisin tehdä parit karkkipussit myyjäisiin.
Koska minun pitää postittaa pussit, jätin
ne täyttämättä.Suht simppeleitä, toivottavasti kuitenkin kelpaavat...

6 kommenttia:

 1. Hei rakas ystäväni! Miulla meni yli tunti kun kahlasin läpi kaikki lukematta jääneet postaukset ja ihastelin kortteja ja kulhoja ja...kaikkee... Pikainen visiitti blogiin ei onnistunutkaan ja olet vasta eka jonka kävin läpi... Ihania kortteja oot väsännyt ja muutakin. Bileet tuli ja meni ja nyt odotellaan tammikuuta kuumeisesti! Papirloftetin kamat olivat palautuneet koska paketti oli mennyt matkalla rikki ja nyt se pakataan uudestaan ja laitetaan taas matkaan :) Pidetään yhteyttä :)

  VastaaPoista
 2. Ihania pusseja. Luulisi myyjäisissä pussien menevän kaupaksi.

  VastaaPoista
 3. Kävin jo eilen ihastelemassa karkkipussejasi sekä viimeisimpiä korttejasi. Mutta näin laiskana kommentoijana, kehut jäi taas kirjoittamatta.

  Aivan huippuihanan pontson olet saanut lahjaksi. Tahtoo kans!

  Kyselit käyttämästäni tekolumesta. Se on Askartelu Sinisiivestä ostettua muovilunta. Edullista ja riittoisaa. Tein viime viikolla suuren tilauksen sieltä, ihan liian suuren ;) Iso lommo tuli rahapussiin mutta olo oli niin auvoinen, kun paketin aukaisin.

  VastaaPoista
 4. Niin, mun piti laittaa vielä tämä osoite sinne Sinisiiven sivulle, josta lumi on:
  http://www.sinisiipi.fi/index.php?productID=3283

  VastaaPoista
 5. Mäkin oon käynyt ihastelemassa näitä jo aiemmin ja kommentoisinkin, mutta ei ilmeisesti tullut perille saakka :( Mutta joo, kauniita pusseja on ja todella kivat paperit olet löytänyt.

  VastaaPoista